R. Král Éva

Employee coaching az irodában

 A béren kívüli juttatások egyik leghasznosabb módja, ha önismeretet és fejlődést kínálsz kollégáidnak. Azok a férfiak és nők, akik magabiztosak saját szükségleteik és céljaik megfogalmazásában, képesek sikerre vinni nemcsak önmagukat, hanem cégedet is.

 

Miért éri ez meg neked?

 

 • Csökken a fluktuáció, így a folyamatos betanítások helyett végre a céges célokra koncentrálhatsz 
 • A kollégáid teljesítményének növekedésével a céged teljesítménye is exponenciálisan növekedni fog
 • A csapat sebessége mindig egyenlő a leglassabb csoporttag sebességével. Tegyél róla, hogy a te csapatod ritmusa legyen a legjobb, és előzzetek meg mindenkit!
 • A munkatársaidról való gondoskodás, az egyensúlyra való törekvés olyan többletjuttatások, melyek nem minden cégnél elérhetők. Növelheted kollégáid megbecsültségérzését és fokozhatod lojalitásukat.
 • Az egyénre szabott figyelem növeli a produktivitást, az újonnan megnyitott kommunikációs utak pedig előremozdítják a csoportkohéziót.
 • Sokat tanulhatsz önmagadról és csapatodról vezetőként, miközben alkalmat adsz munkavállalóidnak arra, hogy ők is fejlődjenek.

 

A pénzedért mérhető eredményeket, dinamikus és összetartó csapatot, valódi fejlődést kapsz.

 

Nagyvállalati megoldások nagyvállalati költségek és kockázatok nélkül.

 

Sikeres céget szeretnék!  

  

 

 

Hogyan működik az employee coaching üzleti partnereknek szolgáltatáscsomag?

 

 1. lépés: Általános felmérés és konzultáció,

melynek során megismerem nézőpontodat és felmérem csapatod szükségleteit. Ez lehetőséget ad számomra, hogy valóban rátok szabott, egyedi ajánlati csomagot állítsak össze.

 

 1. lépés: Árajánlat,

mely részletesen feltárja előtted a közös fejlődés lehetséges útjait.

 

 1. lépés: Stratégia kialakítása és vezetői coaching,

mely lehetővé teszi számodra, hogy példát mutass munkavállalóidnak, és magad is a fejlődés útjára lépj. Együtt keressük meg a csapatod gyenge pontjait, és kialakítjuk egyéni, ill. csoportos stratégiánkat.

 

 1. lépés: Önkéntes coachingfolyamat a munkavállalókkal

Azon munkavállalók, akik élni kívánnak a coaching eszközeivel, egyéni konzultációkon vehetnek részt, melyek róluk és értük szólnak. Bizalmas légkörben, titoktartás mellett tárjuk fel elakadásaikat, és dolgozunk ki tervet azok feloldására.

 

 1. lépés: Folyamatértékelés és lezárás, további stratégia kialakítása

Az árajánlatban foglaltak szerinti időpontban közösen tekintünk vissza a folyamatra, valamint értékeljük annak lépéseit és sikerét. Az esetleges további együttműködésről preferenciáidnak megfelelően, közösen döntünk.

 

Egyéni és csoportos coaching munkavállalóid számára online és offline Székesfehérváron, Budapesten és online az ország egész területén.

 

A sikeres cég legfőbb ismérve, hogy nem rejti el a hibáit. Feldolgozza és kijavítja őket.

 

Sikeres céget szeretnék!  
ÍRJ ÜZENETET