R. Král Éva

Gyakran ismételt kérdések

Gyakori kérdések: 

 

1) Csak nőknek szólnak a programjaim? 

   Nem! Bárki csatlakozhat a programhoz, nemtől, kortól függetlenül. Nincs olyan, hogy túl öreg vagy túl fiatal már/még ehhez, illetve nincs kikötve az sem, hogy csak nők vagy csak férfiak vehetnek részt benne! 

 

2) Fizethetek bankkártyával? 

Jelenleg sajnos nem.

 

3) Mi lesz, ha nem tetszik a program vagy úgy érzem, hogy nem te vagy az én emberem, azaz nem vagy nekem szimpatikus, nem működik a kémia?

Ez előfordul! Nem tudunk mindenkinek megfelelni, annak ellenére, hogy igyekszem mindenkire ráhangolódni. De előfordul, hogy valóban nem működik a kémia! Ha nem vagyok szimpatikus, a program kezdetétől számított 7. nap éjfélig mondhatod azt, hogy nem szeretnéd folytatni tovább a programot. Egy rövid beszélgetést követően, amelyből levonjuk a tanulságokat, utadra engedlek és természetesen visszafizetem számodra a teljes részvételi díjat! 

 

4) Kötünk szerződést? 

Természetesen. A szerződés tartalmazni fogja a képzés díját, a képzés kezdési és vég időpontját, illetve az általános szerződési feltételeket. Ezeken kívül egy titoktartási nyilatokozatot is, hiszen csoportos coaching lévén többen leszünk egy térben és ez előtt az emberek előtt kell megnyílni, így programban való részvétel szigorúan titoktartáshoz kötött! 

 

5) Tudok számlát kérni? 

Nem csak hogy tudsz, de minden programban résztvevő FOG kapni. Alanyi adómentes, KATA-s vállalkozó vagyok és e-számlát állítok ki. Kérlek, hogy a megrendeléskor írd meg, hogy milyen névre írjam a számlát. 

 

6) Vissza tudom vonni a jelentkezésemet? 

Az aktuális program kezdése előtt 10 nappal tudod visszavonni a jelentkezésedet! Amennyiben jelentkeztél a programra, de a program kezdete előtt 10 nappal nem érkezik be az utalás, úgy fenntartom a jogot a jelentkezésed törlésére. 

 

7) Mi lesz, ha megbetegszem?

  • Ha a program offline, azaz személyes részére jelentkeztél, akkor arra az időre, amíg beteg vagy részt vehetsz az online üléseken, amint meggyógyulsz, szeretettel várunk vissza. 
  • Ha el se tudod kezdeni a programot, akkor a következő turnusra át tudom csúsztatni a jelentkezésedet.

 

8) Adhatom ajándékba a programot?

A program akkor működik a leghatékonyabban, ha a jelentkező saját elhatározásából jön el azért, hogy jobbá tegye a saját életét. A fejlődéshez ennek a szándéknak meg kell lennie. Így arra kérlek, hogyha úgy gondolod, hogy a barátodnak, barátnődnek, házastársadnak, szülődnek vagy szomszédodnak jót tenne ez a program, akkor ajánld neki. Mutasd meg a weboldalam, ha már van tapasztalatod a munkámmal kapcsolatban, akkor mondd el , hogy mit tapasztaltál a közös munka során. Keltsd fel az érdeklődését, még fel is ajánlhatod neki, hogy megkapja tőled karácsonyra/ szülinapjára, ha szeretné, de a tudta nélkül ne fizesd be egy ilyen önismereti, újratervező útra!  

 

9) Én azt várom el ettől a programtól, hogy választ adjon, megmondja mit és hogyan csináljak! 

Sajnálom, akkor rossz helyen jársz és azt kell, hogy mondjam, hogy ez a program nem neked való. Nem ismerlek, nem ismerem a szokásaidat, a habitusodat, az élethelyzetetedet, nem tudok helyetted dönteni és átvállalni a döntés felelősségét, mert a döntéseknek követekezményük van. Én csak meg tudom neked több oldalról világítani a problémádat, hogy minden információ birtokában a számodra legjobb, legkedvezőbb döntést tudd meghozni. 

 

10) Hol tartod a személyes csoportos és egyéni üléseket?

Az üléseket Budapesten és Székesfehérváron tartom. 

Budapesten a Levendula Lélekközpontban ( Budapest, XII. Agárdi út 12/b )

Székesfehérváron a Garuda Meditációs és Oktató Központban ( Székesfehérvár, Kertalja u. 11/a, B épület, I. emelet.)

 

 
ÍRJ ÜZENETET