R. Král Éva

Turbózd fel a KKV-d!

Cégednél nagy a fluktuáció és nehezen találsz minden szempontból ideális munkatársra? Az Y generáció motiválatlansága teljesen kiborít? 

Lojalitásra, teherbírásra és csapatmunkára van szükséged? 

Gondolkodj főnök helyett vezetőként!

Egy jó vezető a hegycsúcson is emlékszik arra, honnan indult, és tudja, hogy felelősséggel tartozik mind cége, mind munkatársai iránt. Elöl jár, irányt és példát mutat, ugyanakkor nyitott munkavállalói szükségleteinek felismerésére. Előre gondolkodik és időben lép.

 

Legyél te is jó vezető, és biztosítsd munkatársaid testi-lelki egészségét céges coaching kerettel!

Válassz szolgáltatásaim közül!

 

 

   Kérj ajánlatot!

 

 

 

 

 

 Life coaching az irodában

 

A béren kívüli juttatások egyik leghasznosabb módja, ha önismeretet és fejlődést kínálsz kollégáidnak. Azok a férfiak és nők, akik magabiztosak saját szükségleteik és céljaik megfogalmazásában, képesek sikerre vinni nemcsak önmagukat, hanem cégedet is.

 

Miért éri ez meg neked?

 

 • A csapat sebessége mindig egyenlő a leglassabb csoporttag sebességével. Tegyél róla, hogy a te csapatod ritmusa legyen a legjobb, és előzzetek meg mindenkit!
 • A munkatársaidról való gondoskodás, az egyensúlyra való törekvés olyan többletjuttatások, melyek nem minden cégnél elérhetők. Növelheted kollégáid megbecsültségérzését és fokozhatod lojalitásukat.
 • Az egyénre szabott figyelem növeli a produktivitást, az újonnan megnyitott kommunikációs utak pedig előremozdítják a csoportkohéziót.
 • Sokat tanulhatsz önmagadról és csapatodról vezetőként, miközben alkalmat adsz munkavállalóidnak arra, hogy ők is fejlődjenek.

 

 

 

 

 

A pénzedért mérhető eredményeket, dinamikus és összetartó csapatot, valódi fejlődést kapsz.

 

Nagyvállalati megoldások nagyvállalati költségek és kockázatok nélkül.

 

Sikeres céget szeretnék!

 

 

 

Hogyan működik a life coaching üzleti partnereknek szolgáltatáscsomag?

 

     1. lépés: Általános felmérés és konzultáció,

melynek során megismerem nézőpontodat és felmérem csapatod szükségleteit. Ez lehetőséget ad számomra, hogy valóban rátok szabott, egyedi ajánlati csomagot állítsak össze.

 

      2. lépés: Árajánlat,  

mely részletesen feltárja előtted a közös fejlődés lehetséges útjait.

 

     3. lépés: Stratégia kialakítása és vezetői coaching,

mely lehetővé teszi számodra, hogy példát mutass munkavállalóidnak, és magad is a fejlődés útjára lépj. Együtt keressük meg a csapatod gyenge pontjait, és kialakítjuk egyéni, ill. csoportos stratégiánkat.

 

     4. lépés: Önkéntes coachingfolyamat a munkavállalókkal

Azon munkavállalók, akik élni kívánnak a coaching eszközeivel, egyéni konzultációkon vehetnek részt, melyek róluk és értük szólnak. Bizalmas légkörben, titoktartás mellett tárjuk fel elakadásaikat, és dolgozunk ki tervet azok feloldására.

 

     5. lépés: Folyamatértékelés és lezáráa, további stratégia kialakítása

Az árajánlatban foglaltak szerinti időpontban közösen tekintünk vissza a folyamatra, valamint értékeljük annak lépéseit és sikerét. Az esetleges további együttműködésről preferenciáidnak megfelelően, közösen döntünk.

 

Egyéni és csoportos coaching munkavállalóid számára online és offline Székesfehérváron, Budapesten és online az ország egész területén.

A sikeres cég legfőbb ismérve, hogy nem rejti el a hibáit. Feldolgozza és kijavítja őket.

 

 

Sikeres céget szeretnék!

 

 

 

 

Csapatépítő rendezvények teljes körű szervezéssel

 

Minőségi, komplex és átgondolt csapatépítő tréninget szeretnél elszálló szervezési költségek nélkül? Alkalmazz 3:1 munkaerőt, és biztosítsd minden idők legjobb céges buliját! 

 

Egynapos, hétvégi és többnapos csapatépítő tréningek és szabadidős programok Székesfehérváron, Budapesten és az ország egész területén kkv-knak és nagyvállalkozásoknak.

 

Egy személyben nyújtok megoldást minden problémátokra:

 

 • 15 éve foglalkozom emberekkel, így rugalmasan állok bármely problémához.
 • 5+ éves nagyvállalati és hotel-rendezvényszervezői tapasztalatom a garancia arra, hogy a legapróbb részletekről sem feledkezem meg, és mindenki jól érzi magát.
 • Edző-pilatesoktatói múltam biztosítja, hogy teljesen átmozgassam a csapatot.
 • Coach-ként pedig a teamed problémáira fókuszáló, hatékony és eredményes tréningsorozatot vagy csoportos coachingüléseket biztosítok, melyek tényleges változást indítanak el.

 

 

Ajánlatot kérek!  

 

Miért éri ez meg neked?

 

 • Teljes körű, időtakarékos és költséghatékony megoldás.
 • Nincs szükség teamértekezletekre, hiszen csak velem kell egyeztetned a részleteket.
 • Személyem a garancia arra, hogy te és a csapatod mindenből a legjobbat kapjátok majd.

 

 

 

Hogyan működik a csapatépítés teljes körű rendezvényszervezéssel szolgáltatáscsomag?

 

    1. lépés: Konzultáció,

melynek során meghatározzuk a csapatépítő tevékenység célját és jellegét, a felhasználható idő- és pénzügyi keretet, fényt derítünk a leküzdendő problémákra.

 

    2. lépés: Árajánlat,

mely feltárja számodra a teambuliding részleteit, és ismerteti a program- és költségterveket.

 

    3. lépés: Szervezési munkálatok,

mely idő alatt az egyes döntések jóváhagyásán kívül neked nincs további tennivalód! Koncentrálhatsz arra, ami igazán fontos, kézben tarthatod céges ügyeidet, tölthetsz időt a családoddal, miközben minden a tervek szerint alakul.

 

    4. lépés: Csapatépítő esemény

Akár egy közös nap, akár egy egész hét, én mindvégig melletted és a csapatod mellett állok majd. Szívesen intézkedem, legyen szó étkezési vagy egyéb kérésekről, kiegészítő programokról vagy virágbekészítésről.

 

A teambuilding gerincét adó csapatépítő játékokat és egyéb tevékenységeket az előre megbeszéltek szerint én magam tartom majd meg, ahogy a kiértékelési folyamatokban is legjobb tudásom szerint veszek részt.

 

    5. lépés: Folyamatértékelés és lezárás, 

mely során vezetői megbeszélés keretében értékeljük az esemény részleteit és hatásait, megvitatjuk a kollégák visszajelzéseit, és igény szerint további stratégiát építünk a life coaching az irodában szolgáltatáscsomag felhasználásával.

 

 

Biztosíts kollégáidnak felejthetetlen élményeket, add meg nekik a megbecsültség érzését, és válassz költségtakarékos megoldásokat!

 

A jó vezető nemcsak célokról, motiváltságról is rendszeresen és időben gondoskodik.

 

Ajánlatot kérek!

 
ÍRJ ÜZENETET